Darujte štýlové náramky priateľstva

Pamätáte si náramky priateľstva? Možno ste ich aj vy v detstve vlastnoručne plietli a potom darovali svojim najlepším kamarátom. A v dospelosti to nemusí byť inak! Akurát šnúrky vymeňte za štýlové personalizované náramky z kovu, ktorý odolá zubu času rovnako ako vaše priateľstvo. A my vám poradíme, ako na to.

  • Personalizovaný srdcový náramok zo striebra Nensi
    Personalizovaný srdcový náramok zo striebra Nensi
  • Strieborný náramok s trblietavými zirkónmi Lavonn
    Strieborný náramok s trblietavými zirkónmi Lavonn
  • Strieborný náramok s lapis lazuli korálkami Jakira
    Strieborný náramok s lapis lazuli korálkami Jakira
  • Strieborný náramok s blyšťavými lab-grown diamantmi Cressida
    Strieborný náramok s blyšťavými lab-grown diamantmi Cressida
  • Strieborný náramok s diamantom a gravírom vašej voľby Okira
    Strieborný náramok s diamantom a gravírom vašej voľby Okira

Oceňte svojich skutočných priateľov

Koľkokrát ste si už povedali, že skutoční priatelia sú na nezaplatenie? Či už sú to kamaráti z detstva, ktorí vás prvý školský deň držali za ruku, keď ste sa báli vkročiť do triedy, alebo kolegovia z práce, ktorí vás podporili v ťažkom projekte. Takých priateľov stojí za to oceniť aj niečím iným, než len slovom „ďakujem“. Povedzte to náramkami alebo náhrdelníkmi priateľstva. Náhrdelník pre najlepšieho priateľa, ale aj pre mamičku a dcéru, zvoľte napríklad s motívom srdca alebo karmy.

Náramek

Vyberte správny kov

Zrejme sa vám pri slovách „náramky priateľstva“ vybavia ručne vyrobené šnúrkové náramky, ktoré ste v detstve hrdo nosili ako symboly priateľstva. K dospelým priateľstvám sa ale viac hodia štýlové šperky zo zlata alebo striebra. Majiteľ takéhoto náramku ho pokojne môže nosiť do práce, do divadla alebo aj na večierok. Základom je správny výber kovu.

Najviac modelov nájdeme medzi striebornými náramkami. Chladivé striebro je najdostupnejšie, zároveň veľmi trendy a patrí medzi populárne drahé kovy. Takýmto výberom nič nepokazíte. Samozrejme, môžete siahnuť aj po zlate. Zlato je hypoalergénne a nositeľovi vydrží rovnako dlho ako vaše priateľstvo. Navyše vyberáte si z troch odtieňov zlata, a tak zrejme lepšie trafíte obľúbenú farbu svojho kamaráta alebo kamarátky.

Náramek

Dodajte náramku osobnosť

Aj keď je ponuka týchto originálnych šperkov obrovská, náramky priateľstva znesú drobnú personalizáciu. Vyberte napríklad obľúbený drahokam alebo farbu drahokamu, ktorý necháte do narámku vsadiť. Skvelým variantom je vygravírovanie napríklad iniciál vašich mien alebo dátumu, ktorý kamarátovi alebo kamarátke pripomenie jeden zo spoločných zážitkov. Ak viete, že sú vaši priatelia milovníci cestovania alebo sú spirituálne založení, siahnite po náramkoch s týmito motívmi.

Náramek

Darček pre tím nevesty - šperky pre družičky

Na dámskych rozlúčkách so slobodou sa družičky často dohodnú a sebe i neveste darujú drobnosť ako spomienku na túto výnimočnú udalosť. Veľakrát sú to odznačiky, tričká, šerpy a pod. Skvelou alternatívou môžu byť ale aj rovnaké šperky, aby si tento deň mohli všetky zúčastnené pripomínať. Navyše sa tým zladia aj na samotný svadobný deň.

  • Zlatý minimalistický náramok Karma
    Zlatý minimalistický náramok Karma
  • Nežný náramok s diamantmi Chariton
    Nežný náramok s diamantmi Chariton
  • Strieborný náramok Malý princ s ružou a gravírom
    Strieborný náramok Malý princ s ružou a gravírom
  • Náramok Malý princ so slonom a gravírom
    Náramok Malý princ so slonom a gravírom
  • Strieborný náramok s jantárovým motýľom Valko
    Strieborný náramok s jantárovým motýľom Valko

Vybrať si môžete náramky s plackou, na ktorú sa dá spredu vyryť meno každej z dám. Zo spodnej strany je možné vygravírovať dátum akcie či svadby alebo slová „družička“, „tím nevesty“ a pod. Nevesta by na medailóniku mala mať napísané „nevesta“. Náramky sú v ponuke s plackou a jemným diamantom, čisto celokovové alebo zvoľte meno vytvorené priamo na retiazke.

Máte už vybraný ten správny šperk pre kamarátku alebo kamaráta, ktorý spečatí vaše priateľstvo či pripomenie váš významný deň?

Newsletter

Okrem článkov ponúkame aj množstvo akcií, zliav a súťaží.

Chcete o nich vedieť ako prvý? Stačí sa prihlásiť k nášmu newsletteru.

Emailovú adresu ste nezadali správne.

Musíte súhlasiť s podmienkami.

Témy, o ktorých píšeme

  • Čítať túto tému

    Všetko o šperkoch

  • Čítať túto tému

    Zásnuby

  • Čítať túto tému

    Všetko o svadbe

  • Čítať túto tému

    Ako na darčeky