Objavte kúzlo anjelských čísel v podobe symbolických šperkov

Vedeli ste, že vesmír sa k nám môže prihovárať prostredníctvom čísel? Ak sa vám nezriedka stane, že sa pozriete na hodinky presne o 11:11 alebo o 22:22, pravdepodobne ste sa stretli s anjelskými číslami. Rovnako ako ostatné spirituálne symboly, aj anjelské čísla fungujú ako mocné talizmany, čo nás chránia a ukazujú nám správny životný smer. A pretože nás v Eppi odkazy od samotných anjelov fascinujú, premietli sme ich do nových symbolických šperkov. Aké významy ukrývajú a ako zistiť vaše anjelské číslo? To vám prezradíme práve teraz.

Anjelské čísla poznali už v stredoveku

Tieto opakujúce sa číselné sekvencie od 000 do 999 nie sú žiaden výdobytok modernej doby. Sú známe celé stáročia a ich korene siahajú až do starovekej filozofie. Považujú sa za božie posolstvá, komunikované prostredníctvom strážnych anjelov. Tí sú neustále s nami a ozývajú sa, keď potrebujeme pomoc, útechu alebo upozornenie na určitý aspekt nášho života, ktorý je treba zmeniť.

Anjelské čísla v podobe symbolických šperkov

Objaviť

 Prívesok s anjelským číslom

Ak sa už nejaký čas stretávate s opakujúcou sa číselnou sekvenciou, je veľmi pravdepodobné, že ide o anjelskú správu. Týmto číslam však musíte veriť, inak je možné, že si ich význam v danom okamihu ani neuvedomíte. Môžete ich zahliadnuť na poznávacích značkách, adresách, hodinách, v najrôznejších textoch, dokumentoch a teraz aj na našich anjelských šperkoch v podobe štýlových náhrdelníkov z recyklovaných materiálov (striebra, zlata i platiny), ozdobených drobným iskrivým diamantom.

Každé anjelské číslo má inú energiu a význam, ktorý sa vám vesmír snaží odovzdať. Poďte ich s nami objaviť, nech zistíte, aký anjelský šperk je ideálny pre vás alebo vašich blízkych:

000: Jednota

Sekvencia troch alebo štyroch núl predstavuje nekonečnosť a jednotu vesmíru. Na rozdiel od ostatných anjelských čísel, ktoré nesú konkrétne posolstvo a odporúčanie, anjelské čísla 000 slúžia ako pripomienka božskej prítomnosti v našich životoch a neobmedzených možností, ktoré nám táto skutočnosť prináša.

111: Intuícia

111 alebo 1111: Anjelské čísla zložené zo samých jednotiek, ktoré sa vám opakovane zjavujú, môžu znamenať, že vás vaša intuícia neklame. Táto číselná sekvencia vám má dať najavo, že ste napojení ako na seba, tak na celý vesmír a váš vnútorný hlas vám radí správne. Tak ho počúvajte.

Prívesok anjelské čísla

222: Vyrovnanosť

Anjelské čísla 2222 alebo 222 sú znamením, že vo vašom živote je teraz dôležitá harmónia a vyrovnanosť. Ak opakovane vídate sekvencie dvojok, anjeli sa vám snažia povedať, že keď sa budete snažiť o balans medzi pracovným a súkromným životom, šťastie a spokojnosť vás neminie.

333: Podpora

Ako mocný symbol božskej prítomnosti, ochrany a lásky, anjelské čísla 333 prinášajú podporu a pozitívnu energiu. Sada trojok sa dá chápať ako vrelé objatie anjela strážneho, ktorý vás ubezpečuje, že všetko bude v poriadku a môžete sa tešiť na niečo krásne, čo vám príde do života.

Prívesok anjelské čísla

444: Ochrana

Ak sa opakovane stretávate s anjelskými číslami 444, tak si môžete byť istí, že nad vami vesmír drží ochrannú ruku a anjeli vás vedú k správnym rozhodnutiam. Štvorky sú tiež pripomienkou, že tvrdá práca, ktorú ste investovali do svojich cieľov, čoskoro prinesie ovocie.

555: Zmena

Že čoskoro nastane nejaká zmena, sa vám snažia naznačiť anjelské čísla 555. Zahliadli ste na poznávacej značke trojicu pätiek alebo ste sa pozreli na mobil presne o 5:55? Božská sila vám chce povedať, že sa niečo zmení. A vôbec sa nemusíte obávať, pretože zmena v živote môže byť veľmi prospešná a pozitívna. Napríklad v podobe lepšej práce alebo nového vzťahu.

Prívesok anjelské čísla

666: Uvedomenie

Vídate šestky častejšie než kedykoľvek predtým? Potom pravdepodobné prechádzate duchovným prebudením. Anjelské čísla vás vyzývajú, že je ten pravý čas dôkladne preskúmať svoje vnútro. Využite túto špeciálnu príležitosť, vďaka ktorej môžete duchovne vyrásť a spoznať sami seba skutočne do hĺbky. Napríklad prostredníctvom meditácií a jogy.

EPPI TIP: Objavte našu joga kolekciu udržateľných šperkov, ktorá vás bude sprevádzať na ceste za sebapoznaním.

777: Šťastie

Narážate na veľa sedmičiek? Potom máte doslova šťastie. Anjelské čísla 777 sú totiž znamením, že vás čaká niečo veľmi dobré, najmä v oblastí financií. Do života vám môžu prísť lukratívnejšie pracovné ponuky, takže sa nebojte vystúpiť mimo svojej komfortnej zóny. Dúfate, že sa konečne zoznámite s niekým výnimočným? Opakované vídanie sedmičiek nasvedčuje tomu, že takého človeka čoskoro stretnete.

Prívesok anjelské čísla

888: Rovnováha

Samotná osmička predstavuje rovnováhu, 88 bohatstvo a 888 hojnosť. Vidieť tieto čísla skrátka znamená, že vás čaká veľký úspech, či už v kariére, alebo vo vzťahoch. Avšak aby sa tak stalo, je potrebné dôverovať svojim inštinktom.
Anjelské čísla 888 sú navyše spojené s princípom karmy, teda zákonom príčiny a následku, ktorý udáva, že každý skutok má svoj následok. A vídanie osmičiek signalizuje, že všetko vaše úsilie bude odmenené.

999: Zakončenie

Anjelské čísla 999 symbolizujú zavŕšenie a ukončenie súčasnej situácie, čo otvára cestu novým príležitostiam. Významná kapitola vášho života sa s najväčšou pravdepodobnosťou chýli ku koncu a začína sa úplne nové dobrodružstvo. Anjeli vám prostredníctvom deviatok radia, nech sa naň mentálne pripravíte a poriadne si ho užijete!

Zistite svoje anjelské číslo a vyberte si ten pravý šperk

Okrem anjelských čísel, ktoré opakovane vídate okolo seba, si môžete spočítať vaše osobné anjelské číslo podľa dátumu narodenia. Ako? Jednoducho spočítajte jednotlivé cifry dňa, mesiaca a roku.

Človek, ktorý sa narodil 12. 10. 1991 spočíta svoje anjelské číslo nasledovne:

    • 1 + 2 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 1 = 24
    • 2 + 4 = 6

Anjelské číslo je v tomto prípade 6 a všetky jeho sekvencie (66, 666, 6666).

EPPI TIP: Anjelský šperk je skvelým darčekom pre kamarátku, priateľku alebo inú blízku ženu. Jej anjelské číslo ľahko zistíte podľa dátumu narodenia a originálny darček s hlbokým významom je na svete!

Anjelské čísla sú všade okolo nás. Stačí sa len pozorne pozrieť okolo seba alebo svoje číslo objaviť podľa dátumu narodenia. Potom už stačí si len zadovážiť jeden z našich anjelských šperkov, aby ste mali vašu cifru neustále pri sebe, a čerpať silu z jej mocnej energie.

  • Strieborný náhrdelník s diamantom Anjelské čísla
    Strieborný náhrdelník s diamantom Anjelské čísla
  • Prívesok anjel s diamantmi Alexis
    Prívesok anjel s diamantmi Alexis
  • Náhrdelník s diamantom Anjelské čísla
    Náhrdelník s diamantom Anjelské čísla
  • Anjel s perlou a diamantmi Angelo
    Anjel s perlou a diamantmi Angelo
  • Diamantový prívesok s anjelom Elisson
    Diamantový prívesok s anjelom Elisson
  • Strieborný anjel s perlou a lab-grown diamantmi Angelo
    Strieborný anjel s perlou a lab-grown diamantmi Angelo

Anjelské šperky

Newsletter

Okrem článkov ponúkame aj množstvo akcií, zliav a súťaží.

Chcete o nich vedieť ako prvý? Stačí sa prihlásiť k nášmu newsletteru.

Emailovú adresu ste nezadali správne.

Musíte súhlasiť s podmienkami.

Témy, o ktorých píšeme

  • Čítať túto tému

    Všetko o šperkoch

  • Čítať túto tému

    Zásnuby

  • Čítať túto tému

    Všetko o svadbe

  • Čítať túto tému

    Ako na darčeky