Tipy, ako osláviť Valentín v dobe pandémie

Verte alebo nie, ale osláviť sviatok zamilovaných so všetkými súčasnými obmedzeniami nie je vôbec nuda. Najskôr nebudete môcť robiť veci, na ktoré ste zvyknutí, ale my pre vás máme pár tipov, ako si sviatok svätého Valentína užiť aj tak.

Láska prechádza žalúdkom

Tento rok si, bohužiaľ, nemôžete posedieť vo vašej obľúbenej reštaurácii a dať si špeciálne valentínske menu. Ani si nebudete môcť vychutnať lahodné cappucino v kresle útulnej kaviarne. O to viac je dôležité si sviatok zamilovaných spríjemniť a ukázať tomu druhému, že aj napriek všetkým strastiam posledných mesiacov ide vo dvojici všetko ľahšie.

Zdravšie valentínske menu

Nemyslíme tým, aby ste sa hneď vrhli na pečenie dobrôt z kokosovej múky, i keď aj to je určite výborný nápad. Oveľa lepší pocit je zhrešiť, ale koláčik si zaslúžiť. Dlhou romantickou prechádzkou vo dvojici.

Zistite, či má vaša obľúbená kaviareň alebo cukráreň otvorené výdajné okienko a vyberte sa na romantickú prechádzku so sladkým cieľom. Keď vyrazíte po obľúbený zákusok, kávu alebo makrónku po svojich, urobíte skvelú službu nielen svojmu telu, ale aj nálade. Uvidíte, ako sa budete domov tešiť, keď si so sebou z prechádzky ponesiete sladkú odmenu.

Káva v termohrníčku
Vyberte sa na romantickú prechádzku so sladkým cieľom.

Valentínsky rozvoz až domov

Vetru a dažďu nerozkážete a ak bude počasie práve také, že by ani psa človek von nevyhnal, nerobte si starosti. Zostaňte pod dekou a objednajte si jedlo domov. Veď kedy bude lepšia príležitosť využiť rozvoz obľúbenej reštaurácie než na Valentína? A možno vás váš podnik prekvapí aj špeciálnym menu pre zamilovaných.

Spoločné večere sú v poslednej dobe pre mnohých bežnou rutinou, preto si túto valentínsku pekne vyšperkujte. Sviečkami, kvetmi alebo ručne napísaným odkazom či valentínskym prianím.

Amor nakupuje valentínske darčeky online

Celosvetová koronavírusová pandémia preklopila mnoho činností do online prostredia – vyučovanie detí, prácu, vybavovanie v bankách alebo napríklad lekcie cvičenia. V tejto dobe ale ešte viac zosilnelo nakupovanie cez internet.

Ak ste vyznávači kamenných obchodov, je pre vás teraz tá pravá chvíľa vyskúšať nakupovanie online. Uvidíte, aké je to ľahké. Potešte svoju drahú polovičku parfumom, kvetinou, šperkom či krabicou čokolády. A pokiaľ máte doma praktickú ženu, určite jej spraví radosť, keď sa navyše postaráte o víkendový nákup. Hravé duše zase poteší tucet zamilovaných balónov alebo plyšový macko.

Vyšperkovaný darček vo voňavej krabičke

Rozhodli ste sa pre šperk? Skvelá voľba. V online klenotníctve Eppi vás pri výbere navedieme. Výber toho pravého bude tak rýchly, že než sa nazdáte, už u vás bude zvoniť kuriér s voňavou a luxusne zabalenou zásielkou.

Pre tieto príležitosti máme pripravenú kategóriu šperkov s červenými drahokamami, ktoré sú na oslavu lásky ako stvorené. Vďaka ružovkastej až červenej farbe sa im vraví kamene lásky. Vyberajte z rubínových alebo granátových náramkov, príveskov, náušníc či prsteňov. Alebo zvoľte variant s červeným diamantom.

  • Zlatá piercing náušnica s rubínmi Ciera
    Zlatá piercing náušnica s rubínmi Ciera
  • Zlatý prsteň s rubínom a diamantmi Eldria
    Zlatý prsteň s rubínom a diamantmi Eldria
  • Oválne rubínové náušnice zo striebra Paget
    Oválne rubínové náušnice zo striebra Paget
  • Strieborný granátový eternity prsteň Oana
    Strieborný granátový eternity prsteň Oana
  • Prívesok s rubínom a diamantmi Seth
    Prívesok s rubínom a diamantmi Seth

Ak odtieňom lásky neholdujete, nemusíte do nich nutne valentínske darčeky ladiť – preskúmajte šperky v kategórii noviniek alebo personalizovaných šperkov. Nezabúdame ani na vašich pánov božských. Čo ich tak prekvapiť manžetovými gombíkmi s drobným drahokamom alebo prsteňom s gravírovaním?

Užite si sviatok zamilovaných, nech už ste kdekoľvek

Stretávate sa s kamarátmi každoročne 14. februára na víno v obľúbenej reštaurácii? Usporiadajte online schôdzku, nalejte si pohárik a pokecajte o novinkách. Takéto stretnutie online má aj svoje výhody. Veľa z vás sa nebude musieť presúvať cez polovicu mesta a mamičky riešiť niekoho na stráženie. Možno sa tak po dlhej dobe zídete zase všetci.

Nech už ste kdekoľvek, užite si Valentína po svojom. Zavolajte svojim blízkym a potešte ich tým, že na nich myslíte. Alebo si pokojne s partnerom pustite už po tretíkrát obľúbený film. A ak chcete prekvapiť niečím netradičným, veríme, že ste v našom článku našli inšpiráciu.

  • Strieborný náramok Malý princ s líškou a gravírom
    Strieborný náramok Malý princ s líškou a gravírom
  • Strieborný povrázkový náramok s gravírom Barr
    Strieborný povrázkový náramok s gravírom Barr
  • Platinový prívesok so súhvezdím a diamantom Meri
    Platinový prívesok so súhvezdím a diamantom Meri
  • Strieborné manžetové gombíky s modrými diamantmi Adiel
    Strieborné manžetové gombíky s modrými diamantmi Adiel
  • Náhrdelník s písmenom vašej voľby Iver
    Náhrdelník s písmenom vašej voľby Iver

Newsletter

Okrem článkov ponúkame aj množstvo akcií, zliav a súťaží.

Chcete o nich vedieť ako prvý? Stačí sa prihlásiť k nášmu newsletteru.

Emailovú adresu ste nezadali správne.

Musíte súhlasiť s podmienkami.

Témy, o ktorých píšeme

  • Čítať túto tému

    Všetko o šperkoch

  • Čítať túto tému

    Zásnuby

  • Čítať túto tému

    Všetko o svadbe

  • Čítať túto tému

    Ako na darčeky