Šperky roku 2021 alebo aktuálne módne trendy

Rok 2021 sa chýli ku svojmu koncu a my by sme sa radi obzreli za tohtoročnými, ale stále aktuálnymi módnymi trendami. A netýkajú sa ničoho iného než šperkov, v tých sa totiž vyznáme dokonale. Zaujíma vás, aké trblietavé doplnky vybrali poprední návrhári na tento rok? Poďte sa s nami na ne pozrieť a prineste kúsok inšpirácie aj do svojich šperkovníc.

Len strieborná to môže byť

Na vedomie sa dáva, že sa šperky zo striebra znovu vracajú na výslnie. Strieborná dodá šmrnc nielen vášmu outfitu na večierku, ale aj v prípade, že pracujete z domu a kolegovia počas videohovorov vidia len hornú časť vášho tela. To síce neznamená, že by ste mali dať zbohom zlatu, ale striebro je tento rok stávka na istotu. Voľbou strieborných náhrdelníkov alebo náušníc nešliapnete vedľa, ani pokiaľ sa vydáte na fashion week do New Yorku. Objektívy fotoaparátov sa o vás pobijú!

Strieborné náušnice

Perlám sa nedá odolať

Perly sú vo svete šperkov nestarnúcou stálicou. A niet divu. Ich zrod začína obyčajným zrnkom piesku a končí hebkou perleťovou hmotou, ktorú vašim prostredníctvom môžete svetu vystaviť na obdiv. V tomto roku siahnite po mohutných a barokových perlách. Barokové perly sú lákavé vďaka svojím nepravidelným tvarom, ktoré pôsobia prirodzene a nadčasovo. Nebráňte sa ani vrstveniu a omotaniu šnúry periel okolo krku alebo zápästia. Tento zázrak prírody vynikne aj v kombinácii s kovom ako príveskom.

Perlové prívesky a náhrdelníky

S masívnymi šperkami vyrazíte dych

Svoju krásu podčiarknete alebo skôr zvýrazníte masívnymi šperkami. Bude vám na to stačiť jediný doplnok, ale medze sa nekladú ani ich kombinovaniu. Nemusíte sa preto báť trendu posledných rokov, vrstveniu, ktoré sa rovnako dobre ako v roku minulom, ujalo aj v tomto. Pokiaľ sa chcete stať skutočne neprehliadnuteľnou, ozdobte sa širokými reťazami a náhrdelníkmi, mohutnými prsteňmi alebo veľkými náušnicami. Predovšetkým skruhmi na seba strhnete pozornosť, kamkoľvek sa pohnete. Hodia sa snáď ku každému outfitu a podmania si aj fanúšičky minimalizmu - existujú aj v menších veľkostiach.

Statement prsteň

Retiazky s príveskami sú večné

Dlhé retiazky s príveskami vyniknú v každom dekolte. Veľkou výhodou je, že existujú v rôznych farbách a tvaroch a že ich môžete ľubovoľne meniť podľa svojej nálady. U nás v Eppi si vyberiete prívesky z diamantov, drahokamov a periel, ale aj medailóny a prívesky so symbolickými a zvieracími motívmi. Máte presnú predstavu o tom, ako by mal váš šperk vyzerať, ale v našej ponuke ho nevidíte? Nevadí. Naši zlatníci dokážu na prianie vytvoriť prívesok na mieru s vašim vlastným textom, menom, dátumom zoznámenia alebo znamením zverokruhu.

A Cup of Style

Módnym trendom sa nevyhnú ani muži

Aby sme našu pozornosť neupierali len na ženy, aj pre silnejšie pohlavie máme tipy, aké šperky v roku 2021 zvoliť. Prím v mužskom svete hrajú, podobne ako u žien, masívne doplnky. Muži si môžu vyberať z obrovského množstva výrazných príveskov, mohutných náramkov aj retiazok. Zavrhnúť by ale nemali ani prstene. A to ani tí, ktorí ešte nie sú ženatí. Okrem svadobných obrúčok môžu páni siahnuť po pečatných prsteňoch alebo si navrhnúť vlastný osobitný štýl toho svojho.

Pánské šperky

Pamätajte, že sa módne vlny neustále vracajú. Nie je preto treba dávať zbohom "starým" kúskom, ale vhodne ich kombinovať s "novými". A nech už sú hity v oblasti šperkov akokoľvek blaznivé, alebo úplne všedné, záleží len na vás, akým doplnkom dáte prednosť. Aj tak nám vždy najviac pristane to, v čom sa citíme dobre a prirodzene.

Newsletter

Okrem článkov ponúkame aj množstvo akcií, zliav a súťaží.

Chcete o nich vedieť ako prvý? Stačí sa prihlásiť k nášmu newsletteru.

Emailovú adresu ste nezadali správne.

Musíte súhlasiť s podmienkami.

Témy, o ktorých píšeme

  • Čítať túto tému

    Všetko o šperkoch

  • Čítať túto tému

    Zásnuby

  • Čítať túto tému

    Všetko o svadbe

  • Čítať túto tému

    Ako na darčeky